Boka tid | Gravida

OBS! Även om du inte är i vecka 30 än, glöm inte att säkra din plats redan nu.
Det finns endast ett fåtal platser och de bokas upp fort av kvinnor i samma vecka.

Fånga ögonblicket och föreviga din graviditet i en hänförande skulptur, framtagna av 3D-skanningar

Din graviditet är en av de mest speciella perioderna i ditt liv. För att föreviga denna fantastiska tid gör vi en detaljerad 3D-skanning av din gravida kropp och förvandlar den till en värdefull skulptur. Ett minne för livet. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Välj din stil

Buikbeeld brons geprint met 3D printer

vaxbeläggning

Veredeld buikbeeld brons

metalliserad

Buikbeeld brons gegoten

bronsgjuten

Handgjorda i Amsterdam

När din 3D-skanning har genomförts i Stockholm, tar vi över processen och skapar din unika graviditetsskulptur från vår verkstad i Amsterdam. Med hjälp av avancerad 3D-teknik realiserar vi skulpturens form med noggrann precision. Vi anpassar sedan efter dina önskemål – vi kan antingen noggrant slipa, polera och behandla skulpturen, eller gjuta den i äkta brons för en tidlös känsla.

Vårt dedikerade team arbetar med omsorg och skicklighet för att säkerställa att varje detalj i din skulptur blir perfekt. Genom en kombination av innovativ teknik och konsthantverk förvandlar vi din idé till en fysisk och kännbar verklighet.

Vårt team är inriktat på att fånga varje detalj och uppfylla dina önskemål. Vi strävar efter att skapa en graviditetsskulptur som inte bara är vacker, utan också berättar er unika historia.

Skapandet av din graviditetsskulptur inleds med en 3D-skanning, men det är i själva verket under den efterföljande processen som vårt arbete tar plats. Bakom kulisserna ägnar vi omsorgsfull tid åt att forma din skulptur till perfektion. Beroende på dina val av material och utseende kan det ta upp till sex månader att fullborda skulpturen.

Prislista

Buikbeeld brons geprint met 3D printer

vaxbeläggning

12 cm   3000kr
15 cm   3800kr
17 cm   4600kr
20 cm  5400kr

Veredeld buikbeeld brons

metalliserad

15 cm   4500kr
17 cm   5100kr
20 cm  5900kr

bronsgjuten

15 cm   7600kr
17 cm   8700kr
20 cm  9900kr

Eftersom att vi samarbetar med ett team av kvinnliga konstnärer så är möjligheterna för din gradivitetsstaty oändliga.

Priserna är baserade på våra graviditetsskulpturer utav standardmaterial vilket är utan armar, huvud och skurna ovanför knäna. Under ditt besök för 3D-skanningen kommer vi naturligtvis också att diskutera alla de olika alternativen som finns och priserna därtill.

jessica persson
jessica persson
2023-07-24
Är så otroligt nöjd med min skulptur. Malin är mkt trevlig och proffsig. En fantastisk upplevelse och ett minne för livet.
Karla Collantes
Karla Collantes
2023-05-15
Super trevligt och proffsigt bemötande! Så nöjd med hela upplevelsen! Tillmötesgående med ens önskemål och med tips och råd vid själv 3D scanningen.
Stephanie Marie-Louise
Stephanie Marie-Louise
2023-04-14
Jag har inte fått hem statyn än men detta är något jag rekommenderar alla gravida. Ett unikt "forever-minne" av din graviditet. Ska även beställa smycken av henne när min bebis har kommit, längtar redan att gå tillbaka.
Ebba Nordin
Ebba Nordin
2023-03-30
Så nöjd med min skulptur! Väl värt väntan. Extremt bra och personlig kundservice, rekommenderar det här till alla gravida då det är ett så unikt sätt att minnas tillbaka på sin graviditet 🥰

FAQ

Har du fortfarande frågor? Tveka inte att kontakta oss eller att starta en livechatt med oss!

Vanligtvis är den bästa tiden för att göra en 3D-skanning mellan vecka 30-36. Om du är ute i god tid med att boka, försök att ta en tid mellan vecka 32-34.

Det är helt ofarligt att göra en 3D-skanning av din gravidmage. Våra 3D-scannrar arbetar med strukturerat ljus, vilket är en teknik som används flitigt inom det medicinska området och som naturligtvis är helt ofarligt att använda på människor.

Nej, det är helt upp till dig. Du kan välja att göra skanningen med eller utan kläder. Vi har olika exempel på skulpturer med kläder eller underkläder i alla våra studior, det är även möjligt att digitalt redigera bort dina underkläder så att de inte syns på din skulptur.

Själva 3D-skanningen tar bara några minuter men under besöket diskuterar vi också de olika materialen och möjligheterna som finns och visar dig alla alternativ, därav är ditt besök bokat för en hel timme.

Du kan ladda ner prislistan för de olika skulpturerna här. Priserna börjar vid 3000 kr, beroende på det material och den storlek du valt för din graviditetsskulptur.

Under ditt besök i vår studio tar vi en 360° 3D-skanning av din kropp och din gravidmage, i all dess härlighet. Du kommer direkt att få se din skulptur digitalt under besöket.

Absolut! Vi vill att du ska känna dig nöjd med din skulptur och kunna beskåda den utan att störa dig på något som du inte gillar med din kropp.

Tänk om spegeln hade haft samma magiska redigeringsfunktion som vårat digitala skulpturteam har. Var inte blyg, ta vara på möjligheten… Vi har 3D-skannat närmare 3000 kvinnor och kan på en hand räkna upp de kvinnor som inte ville ha någon justering alls 😉

Nej, bilderna på vår hemsida är bara till för att ge dig en uppfattning om de möjligheterna som finns och naturligtvis för att du ska kunna ha kul och spåna lite innan ditt besök.

Under 3D-skanningen kan du titta närmare på olika exempel och vi informerar dig om alla de olika valmöjligheterna som finns.

Tänk om spegeln hade haft samma magiska redigeringsfunktion som vårat digitala skulpturteam har. Var inte blyg, ta vara på möjligheten… Vi har 3D-skannat närmare 3000 kvinnor och kan på en hand räkna upp de kvinnor som inte ville ha någon justering alls 😉

Om du vill avboka din bokning ska du kontakta studion via email eller sms. Kontaktuppgifter hittar du i bokningsbekräftelsen eller under Kontakt här på hemsidan. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokningen. Kommer du inte till Tjänsteutövaren till den bokade tiden debiteras en ”no-show”-avgift, motsvarande kostnaden för tjänsten av tjänsteutövaren.

Dessa regler framkommer på bokningsbekräftelsen och här på hemsidan.

3D-Graviditetskanning 500kr – No Show-avgift

3D-Mamma- och nyföddskanning 1000kr – No Show-avgift