FAQ

Har du fortfarande frågor? Tveka inte att kontakta oss eller att starta en livechatt med oss!

Vanligtvis är den bästa tiden för att göra en 3D-scanning mellan vecka 30-36. Om du är ute i god tid med att boka, försök att ta en tid mellan vecka 32-34.

Det är helt ofarligt att göra en 3D-scanning av din gravidmage. Våra 3D-scannrar arbetar med strukturerat ljus, vilket är en teknik som används flitigt inom det medicinska området och som naturligtvis är helt ofarligt att använda på människor.

Nej, det är helt upp till dig. Du kan välja att göra scanningen med eller utan kläder. Vi har olika exempel på skulpturer med kläder eller underkläder i alla våra studior, det är även möjligt att digitalt redigera bort dina underkläder så att de inte syns på din skulptur.

Själva 3D-scanningen tar bara några minuter men under besöket diskuterar vi också de olika materialen och möjligheterna som finns och visar dig alla alternativ, därav är ditt besök bokat för en hel timme.

Du kan ladda ner prislistan för de olika skulpturerna här. Priserna börjar vid 3000 kr, beroende på det material och den storlek du valt för din graviditetsskulptur.

Under ditt besök i vår studio tar vi en 360° 3D-scanning av din kropp och din gravidmage, i all dess härlighet. Du kommer direkt att få se din skulptur digitalt under besöket.

Absolut! Vi vill att du ska känna dig nöjd med din skulptur och kunna beskåda den utan att störa dig på något som du inte gillar med din kropp.

Tänk om spegeln hade haft samma magiska redigeringsfunktion som vårat digitala skulpturteam har. Var inte blyg, ta vara på möjligheten… Vi har scannat närmare 3000 kvinnor och kan på en hand räkna upp de kvinnor som inte ville ha någon justering alls 😉

Nej, bilderna på vår hemsida är bara till för att ge dig en uppfattning om de möjligheterna som finns och naturligtvis för att du ska kunna ha kul och spåna lite innan ditt besök.

Under scanningen kan du titta närmare på olika exempel och vi informerar dig om alla de olika valmöjligheterna som finns.

Tänk om spegeln hade haft samma magiska redigeringsfunktion som vårat digitala skulpturteam har. Var inte blyg, ta vara på möjligheten… Vi har scannat närmare 3000 kvinnor och kan på en hand räkna upp de kvinnor som inte ville ha någon justering alls 😉

Om du vill avboka din bokning ska du kontakta studion via email eller sms. Kontaktuppgifter hittar du i bokningsbekräftelsen eller under Kontakt här på hemsidan. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokningen. Kommer du inte till Tjänsteutövaren till den bokade tiden debiteras en ”no-show”-avgift, motsvarande kostnaden för tjänsten av tjänsteutövaren.

Dessa regler framkommer på bokningsbekräftelsen och här på hemsidan.

3D-Graviditetskanning 500.00kr No Show-avgift

3D-Mamma- och nyföddskanning 1000.00kr No Show-avgift