Säkerhet och Sekretesspolicy

Vår högsta prioritet på Gravida 3D studio Sverige AB är att säkerställa integriteten och säkerheten för våra kunders information. Nedan finner du vår säkerhets- och sekretesspolicy, där vi tydligt beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din information.

Vi samlar in personlig information från våra kunder endast när det är nödvändigt för att utföra våra tjänster. Denna information kan inkludera namn, adress, e-postadress, telefonnummer och betalningsinformation. Vi samlar också in icke-personlig information, såsom webbläsartyp och IP-adresser, för att förbättra din användarupplevelse och optimera vår webbplats.

Den information vi samlar in används främst för att behandla och leverera dina beställningar, samt för att förbättra våra tjänster och kommunicera med dig om förmånliga erbjudanden och uppdateringar. Vi delar inte din information med tredje part för marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga medgivande.

Vi använder avancerade säkerhetstekniker och rutiner för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Vi krypterar överföringen av känslig information och lagrar endast data som är nödvändig för de tjänster vi tillhandahåller.

Vi använder cookies och liknande tekniker för att förbättra användarupplevelsen och analysera webbplatsens prestanda. Du har möjlighet att hantera och avvisa cookies genom att justera inställningarna i din webbläsare, men detta kan vissa funktioner påverkas på vår webbplats.

Vår webbplats kan innehålla länkar till externa sidor. Vi är inte ansvariga för sekretessrutiner eller innehåll på dessa sidor. Vi uppmanar dig att granska sekretesspolicyerna på externa sidor innan du delar personlig information med dem.

Du har rätt att begära information om den personliga information vi har om dig och att korrigera eventuella felaktigheter. För att utnyttja dessa rättigheter eller för frågor om vår säkerhets- och sekretesspolicy, vänligen kontakta oss på hej@gravida.se

Denna säkerhets- och sekretesspolicy kan komma att uppdateras. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats. Vi uppmanar dig att regelbundet granska policyn för att vara informerad om eventuella ändringar.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår säkerhets- och sekretesspolicy. Tack för att du väljer Gravida 3D studio Sverige AB. Vi värdesätter ditt förtroende och försäkrar dig om vår åtagenhet för att skydda din information.