Vår historia

Malin och son

Vår historia

Malin Tannergård älskade sin tid som gravid, och i vecka 34 fick höra om en familjevän i Amsterdam som skapade fantastiska bronskulpturer genom 3D-skanningar av gravida kvinnor. Nyfikenheten och intresset väcktes omedelbart, och Malin visste att hon ville ha en liknande minnesvärd skulptur.

Familjevännen reste till Sverige för att hjälpa Malin med 3D-skanningen, och resultatet överträffade alla förväntningar. Det handgjorda konstverket fångade på ett förtrollande sätt alla de känslor och ögonblick hon hade upplevt under graviditeten.

Denna unika upplevelse inspirerade Malin att erbjuda samma möjlighet till andra kvinnor i Sverige. Hon tog kontakt med sin vän och föreslog att de skulle samarbeta för att kunna dela med sig av denna underbara konstform.

Nu har Malin öppnat sin egen studio på Södermalm i Stockholm, där gravida kvinnor kan få sina 3D-skanningar och konstnärliga skulpturer gjorda. Hon känner en djup glädje och tacksamhet över att kunna erbjuda möjligheten att föreviga detta vackra och intimt ögonblick till andra blivande mammor. 

Följ oss på Instagram