Handgjorda i Amsterdam

Efter att din 3D-skanning i Stockholm är gjord så tillverkas alla våra graviditetsskulpturer i vår verkstad i Amsterdam. Vi trycker ut gravidskulpturens from i 3D, därefter antingen slipar, polerar och belägger vi skulpturen eller gjuter den i äkta brons, allt efter dina önskemål.

Vårt team är väldigt fokuserade på detaljer och dina önskemål, vi ser till att din graviditetsskulptur av din gravidmage kommer att utstråla ett vackert och kärleksfullt minne av dessa nio unika månader.

Processen för att skapa din graviditetsskulptur börjar med 3D-skanningen, men vi tillbringar faktiskt mest tid på att arbeta med din skulptur bakom kulisserna. 

Hela processen av skapandet av din graviditetsskulptur pågår i vår verkstan, den börjar i det ögonblick som vi tar emot dina filer från skanningen.

Vi älskar att skapa ett hållbart och konkret minne genom våra graviditetsstatyer

Vi kommer digitalt att gestalta din modell för att uppfylla dina önskemål. På 98 % av våra modeller görs en grundläggande eller en avancerad skulptering. Vi vill att du ska vara nöjd med avtrycket av din gravidmage eller din skulptur, vi vill inte att du ska fokusera på osäkerheter du kanske har om din kropp.

För de flesta kvinnor innebär detta att vi slätar ut eventuella celluliter och detaljer i det nedre området.

Så snart din digitala modell är färdig kommer formen för din graviditetsskulptur att tryckas ut i 3D.
Ta en titt på videon för att få en inblick av övrigt arbete som görs på din graviditetsstaty.