3D scanstudio Stockholm

Laddar…

❤ Jag kände mig så fin som gravid! ❤

Jag älskade sparkarna och att prata med den lilla människan som växte inom mig. Hur utmattad, arg och sömnlös jag än var upp till förlossningen så skulle jag göra om det vilken sekund som helst! Det var i vecka 34 som min pojkvän berättade om en vän i Amsterdam.
Hon tog 3d-skanningar av gravida kvinnor och skapade fantastiska skulpturer i gjutet brons. De var så vackra och jag visste direkt att en sån vill jag ha!


Sagt och gjort flög jag över till Marit i Amsterdam för att genomföra min 3d-skanning.
Det var så mysigt att komma in i hennes lilla studio. Hon visade upp olika skulpturer deras konstnärer gjort. Det fanns olika mönster, färger, material och storlekar. En del var klädda, andra inte. Du får välja exakt hur du vill ha din, sa hon. Efter 12 veckor så fick jag hem den.

 

Jag var så nöjd! Ett handgjort konstverk som ramade in precis allt jag känt under min graviditet.

 

Tänk om detta hade funnits i Sverige, så jag skrev till Marit: ”Jag tycker fler kvinnor ska ha chansen att göra detta utan att behöva resa enda till Amsterdam. Kan vi sätta upp detta i Stockholm?” Resten är historia. På Södermalm i min lilla studio kan nu kvinnor komma för att genomföra en 3d-skanning.
Det känns så roligt att få vara en del i att kunna erbjuda andra gravida kvinnor detta.

Vi skapar ju bokstavligen liv!
Vi förtjänar det mer än någon!

Om du är gravid och känner dig sugen på att föreviga din graviditet i en hänförande skulptur skapade av konstnärer i Amsterdam — boka då en 3d-skanning 🤗

Med vänlig hälsning,
Malin Tannergård.

Följ oss @gravida.se