Allmänna köpvillkor

Har du fortfarande frågor? Tveka inte att kontakta oss eller att starta en livechatt med oss!

Allmänna köpvillkor var senast uppdaterad 15 januari 2024

Vänligen läs noggrant igenom dessa köpvillkor innan du gör en beställning från Gravida 3D studio Sverige AB. Genom att göra en beställning bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa villkor. Köp av produkter från Gravida 3D studio Sverige AB är föremål för följande villkor.

Genom att placera en beställning på vår hemsida eller på plats i studion ingår du ett avtal med Gravida 3D studio Sverige AB för köp av de produkter som anges i beställningen. Vi förbehåller oss rätten att acceptera eller avböja beställningar efter eget gottfinnande.

Priserna för våra produkter anges på vår hemsida och kan ändras utan förvarning. Alla priser anges i den valuta som anges vid köptillfället. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på hemsidan.

Vi strävar efter att leverera produkterna inom den angivna leveranstiden. Leveranstiden är dock endast vägledande och Gravida 3D studio Sverige AB kan inte hållas ansvarig för eventuella förseningar som ligger utanför vår kontroll. Leveransen anses slutförd när produkterna har överlämnats till transportören.

Att leverera konstverket till kunden senare kommer under inga omständigheter att leda till prisnedsättning.

På grund av den unika karaktären hos våra produkter, som inkluderar handgjorda och specialtillverkade varor, kan vi inte erbjuda ångerrätt eller retur för produkter baserade på kundens ånger. Returer på grund av fel eller skador måste rapporteras inom 14 dagar efter leverans.

Med tanke på hantverkskaraktären hos våra produkter kan vi inte acceptera returer baserade på små imperfektioner som är inneboende i handgjorda konstverk. Varje fall kommer att bedömas separat. Vi uppmanar kunderna att noggrant granska provexemplen på plats innan de gör ett köp så att de är medvetna om de unika egenskaperna hos varje handgjord produkt.

Vi strävar efter att ge så exakt produktinformation som möjligt, inklusive färger, mått och material. Observera att vissa variationer kan förekomma på grund av handgjorda detaljer i våra produkter från våra konstnärer. Vi rekommenderar att du noggrant granskar produktinformationen under beställningen.

Vår exklusiva kollektion av handgjorda statyer är alla skapade med omsorg och skicklighet. Vi värdesätter äktheten i handgjord konst och betonar att dessa små imperfektioner bidrar till charmen och individualiteten hos varje staty. Det är just dessa tecken på hantverk som berättar en historia och ger produkten en personlig touch. Unikheten hos dessa skapelser återspeglas i små, subtila imperfektioner som är inneboende i den manuella redigeringsprocessen. Dessa egenskaper kan variera från tryckcirklar och slipmärken till svetsfläckar, vilket ger varje konstverk sin egen unika look. Vid köp av våra handgjorda statyer erkänner kunden uttryckligen att dessa små imperfektioner inte är brister, utan snarare bevis på den manuella produktionsmetoden. Vi ber vänligen våra kunder att uppskatta dessa egenskaper som en del av hantverksprocessen.

Genom att köpa från Gravida godkänner kunden dessa villkor och erkänner värdet och skönheten i det autentiska hantverket som går in i var och en av våra bilder. Vi strävar efter att leverera exceptionella produkter och tackar dig för din förståelse och uppskattning för den konstnärliga naturen hos vår kollektion.

Kunden kommer alltid i god tid att tillhandahålla Gravida med all information som är användbar och nödvändig för korrekt utförande av beställningen samt ge fullt samarbete. Leverans av konstverket sker på det sätt som överenskommits i avtalet. Klagomål på fel i det levererade konstverket måste rapporteras till Gravida skriftligen eller via e-post omedelbart efter upptäckt. Kunden anses ha godkänt konstverket och arbetet som utförts om kunden inte har rapporterat brister i konstverket eller arbetet som utförts inom 14 dagar efter leverans av konstverket.

Eventuella klagomål eller garantianspråk måste rapporteras till Gravida 3D studio Sverige AB inom skälig tid efter att fel eller brister har upptäckts. Garantin täcker endast tillverkningsfel och inte skador orsakade av felaktig användning.

Med tanke på hantverkskaraktären hos våra produkter kan vi inte acceptera returer baserade på små imperfektioner som är inneboende i handgjorda konstverk. Varje fall kommer att bedömas separat. Vi uppmanar kunderna att noggrant granska provexemplen på plats innan de gör ett köp så att de är medvetna om de unika egenskaperna hos varje handgjord produkt.

Om inte annat avtalats preskriberas alla anspråk och invändningar mot Gravida 14 dagar efter överföringen till kunden. Att framföra ett klagomål befriar inte kunden från sin betalningsförpliktelse.

Reparationer och annat arbete av Gravida på ett konstverk som ägs av kunden kommer alltid att utföras på grundval av en bästa möjliga insatsplikt. Vid leverans av konstverket är kunden skyldig att inspektera det utförda arbetet. Om kunden inte är nöjd med det utförda arbetet ska kunden omedelbart informera Gravida skriftligen eller via e-post. Ändringar av konstverket efter leverans till kunden och annat arbete räknas som extra arbete och debiteras separat.

Vid händelser utanför vår kontroll, såsom naturkatastrofer, strejker, eller liknande omständigheter, är Gravida 3D studio Sverige AB befriat från sina åtaganden och kan vid behov häva avtalet.

Genom att göra en beställning samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Gravida 3D studio Sverige AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa köpvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår hemsida.